Prémium minőségű lemezpolírozás

Konzolok Szervize Game Studio
1067 Budapest, Hunyadi tér 1.
Tel: 06/20 542-61-32

Információk a futárszolgálatos polírozásról

Lemezed karcos lett, de elfoglalt vagy és nincs időd behozni hozzánk, esetleg távol laksz szervizünktől? Nem kell tovább várnod: Futárszolgálatunk segítségével elküldheted összekarcolódott lemezeidet és mi újjávarázsolva küldjük vissza Neked!

Ne TE igazodj a nyitva-tartáshoz, a Konzolok Szervize igazodik Hozzád!
Javíttatnád meghibásodott, nehezen olvasható lemezedet, de nincs lehetőséged szervizbe vinni? Ha elfoglalt vagy, és már torkig vagy azzal, hogy munkaidőd fedi az üzletek nyitva tartását, nem kell tovább bosszankodnod, hiszen a futár házhoz megy. Ne szemezz tovább a használhatatlan lemezzel, használd ki a lehetőséget. Többet nem jelent problémát a távolság, az ország bármely pontjáról egységáron érhető el a szolgáltatás, melynek menete a következő:

1. Figyelmesen töltsd ki a megrendelő-űrlapot.

2. Ha a megrendelőlapot pontosan kitöltötted, nem kell mást tenned, mint otthon (munkahelyen, a megadott címen) várni futárunkat, aki a megrendelés időpontjától függően, a legrövidebb időn belül felkeresi Téged. A hétfőtől csütörtökig 13:00-ig leadott megrendelések esetén másnap ott lesz nálad futárunk, hogy felvegye a csomagot. Péntek 13:00-ig leadott megrendelés esetén a futár a hétfői nap folyamán várható, a hétvégén leadott rendeléseket pedig keddenként tudjuk teljesíteni.

3. Csomagold, vagy dobozold be karcos lemezeidet, ha lehet úgy, hogy szállítás közben ne sérülhessenek meg. A lemezek borítójára is ragassz egy papírt, (vagy a csomagban helyezd el) írd fel neved, címed és telefonszámod, vagy e-mail címed, hogy a lemezeket azonosítani tudjuk a megrendeléssel. Kérjük, a dobozra/csomagra írd rá a címed, valamint: KONZOLOK SZERVIZE 1067 Budapest, Hunyadi tér 1.

4. Ha futárunk megérkezik, a csomag átadásán kívül semmi teendőd nincsen, ugyanis az 1490 Ft-os kézbesítési díjat csak a termék visszaérkezésekor kell megtérítened. A szolgáltatás előnye, hogy a futárszolgálatot igénybe vett megrendelők lemezeit gyors-szervizünk javítja, így a javítási idő akár a felére is csökkenhet. A gyors-szervizért semmilyen plusz költséget nem számítunk fel.

5. Amint elkészült a lemezed (lemezeid), értesítést küldünk

6. Miután szervizünk végzett a javítással, lemezed egy napon belül újra visszaérkezik otthonodba, és ismét használhatod azt.

Egyéb információk:

1 db lemez küldése esetén az ár 2780 Forint, ami magában foglalja a lemez felvételét, polírozását és visszajuttatását. Ha több lemezt szeretnél, akkor a lemezenkénti polírozás árán felül egyszeri 1490 Forint szállítási költséget számítunk fel.

Nézzünk egy példát!
Összesen 3 karcos DVD-t szeretnél políroztatni. Ez 3 x 990 Forintba kerül, amihez hozzájön egyszeri 1490 Forint szállítási díj, így összesen 4460 Forintot kell fizetned a javításért.

Minden futárszolgálattal küldött csomag 100.000 Forint értékig biztosítva van!

Árak és elérhetőségek

Egyoldalú (CD, DVD) lemezek - 990 Ft/db.
Kétoldalú DVD lemezek - 1600 Ft/db.
G4S futárszolgálat (oda-vissza) - 2780 Ft

A futárszolgálatos ár 1 db lemez polírozására, és oda-vissza szállítására értendő! Több lemez esetén a polírozás árán felül 1490 Ft szállítási díj fizetendő (ez tartalmazza az oda-vissza szállítást).

További infókértt KATTANJ IDE!


Mennyiségi kedvezményről érdeklődj
az alábbi e-mail címen:
konzolok@konzolokszervize.hu

Cím: 1067 Budapest, Hunyadi tér 1.
Tel: 06/20 542-61-32

Nyitvatartás:
H-P: 10:00 - 18:00
Sz: 09:00 - 14:00

A polírozás helyben megvárható!

Polírfutár megrendelés

Amennyiben futárszolgálatos megrendelést kívánsz leadni, kérjük az összes mezőt töltsd ki és üzenetedben jelezd felénk a számodra megfelelő dátumokat.